Miben és hogyan segíthetek? A közös munka menete.

Az asztrozófiáról és az asztrozófiai elemzésről szóló írásban már kifejtettem hogyan kezdődik a közös munka. A képleted kielemzése nagy segítség, a tapasztalat azonban azt mutatja, hogy egy olyan mennyiségű információ birtokába kerülsz rövid idő alatt, aminek hétköznapokban való alkalmazásához segítségre lehet szükséged.

Ehhez kínálok Neked rövid-, közép- vagy akár hosszútávú együttműködést annak érdekében, hogy a képletedet a saját életed tükrében értelmezni és használni tudd.

Hogyan néz ki ez a valóságban?

A képletedből kiértékeljük, mely fejlődési területekkel érkeztél az életedbe tapasztalni. Mik a legfontosabb feladataid, vállalásaid – és hogyan értékelheted az életeseményeidet mindezek tükrében. Magyarán, lesznek olyan visszatérő problémák, félelmek, nehézségek az életedben, amik nemcsak a képletedben látszódnak, de a saját bőrödön is megtapasztalod őket.

A képleted ismeretében a megoldás még nem érkezik meg automatikusan: munka vár rád, amiben segítségre lesz szükséged. Asztro-coachként átsegítelek a kezdeti nehézségeken. Témánként haladva megvizsgáljuk a számodra kérdéses életterületeket – különböző oldásokkal az elakadásokat orvosolni is tudjuk.

Ha például feladatod a párkapcsolati terület – részletekbe menően megvizsgáljuk a hozott és tanult mintáidat, és a képletedre hangolva megkeressük a megoldásokat. Havi 1-2 alkalommal találkozunk és átmegyünk a konkrét problémakörön, meditációban kioldjuk a benned rejlő gátakat, negatív berögződéseket: a problémát a közös munka során lehetőséggé fényesítjük.

A cél, hogy ne pusztán megkapd a megoldóképletet, hanem beletanulj a használatába.

Tudd, hogyan kérj segítséget és mikor boldogulsz egyedül. Tanulási folyamat, ami önmagad megismeréséhez vezet, megtanulod magas minőségben működtetni a kódjaidat.

Én adom a lámpást a kezedbe, de az úton Neked kell végigmenni.