Belső harmóniateremtő meditáció egyénileg

A coaching keretein belül van lehetőség még mélyebbre menni, ahol a feltárt elakadásokat ki is oldjuk. Mindez egy meditációs sorozat segítségével, ami attól több egy sima meditációnál, hogy abszolút egyénre szabott, ugyanis a képletedre épít, valamint figyelembe veszi az aktuális égi helyzeteket is, ezáltal a számodra legmegfelelőbb időben történik, szellemi éned támogatásával.

Ebben a meditációs sorozatban lépésenként haladunk, első alkalommal helyreállítjuk a harmóniát, második alkalommal már építünk, és ezután indul az igazi munka, az adott frusztrációk, sérelmek kioldása, amikkel a berögzöttségeket semlegesítjük.

Egyéni problémáktól függ, hogy hány alkalomra van szükség.

Egy-egy alkalom két órás időintervallum, két részből áll, feltáró beszélgetéssel kezdjük, ahol megvizsgáljuk a probléma eredőjét, majd a vezetett meditáció során, mikor a mélytudat kinyílik, megtörténik a varázslat, kioldjuk a probléma gyökerét, és helyette beviszünk olyan információt, amire szükséged van.

Ezen technika használatával akár fizikai tüneteket is gyógíthatunk, hiszen azzal, hogy helyreáll a belső harmónia, a test is gyógyul.

Egy-egy alkalom között el kell teljen minimum egy hét, hogy a mélytudatba bevitt információk rögzülni tudjanak a fizikai síkon.

Szeretnél igazán az elakadásaid mélyére nézni és azokat a mélytudatban feloldani? Akkor szeretettel várlak a meditációs kezelésekre, azonban tudd, hogy minden az asztrozófiai elemzéssel kezdődik, mert igazi önvalód ismerete nélkül nincs értelme a mélységekbe hatolni.