Asztrozófia a Fény Bölcsessége

Az asztrológia tudománya sokak számára ismert, de vajon miben más mint az asztrozófia?

A valódi különbség abban rejlik, hogy az asztrozófia életeken átívelő bölcsesség, a test, lélek és szellem teljességét vizsgálja, míg az asztrológia nem foglalkozik az isteni szinttel, nem nyitja meg a kaput az igazi titkok előtt.

A szellemi üzenetben van ugyanis maga az isteni terv, ami a szellem szintjén íródott a születést megelőzően, azt a tervet tartalmazza, amit a szellem készített annak ismeretében, hogy a tanulási folyamatban hol áll, mit kell még megtapasztalnia.

Ennek ismerete által sokkal tudatosabban tudsz élni és eligazodni a földi világban, könnyebben meg tudod érteni a miérteket, hamarabb megtalálod a válaszokat, ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élhetsz.

 

De mi is a test, lélek, szellem hármassága?

A testi szint a minket körülvevő, testi érzékszerveinkkel tapasztalható világ, anyagi javaink, a kézzel fogható dolgok. Ide tartozik a testünk, egészségi állapotunk is.

Sokan meg is állnak ennél, úgy gondolják csupán ennyiből áll az élet, azonban nemhogy ezen a síkon ér véget, itt kezdődik csak igazán.

Az igazi irányító elv ugyanis a szellemi énünk, a Felettes Én, aki öröktől fogva van. Ő rendelkezik az istentudattal, ő a vezérlőelv, minden az ő irányítása által történik. Ezért is mondjuk, hogy nincsenek véletlenek, véletlenül utunkba került emberek, betegségek.

A lélek lényünk azon része, aki a szellemi és a fizikai test között helyezkedik el, mindkettőhöz kapcsolódva a szellemtől kapott információ alapján működteti a testet.

A fizikai testben kialakult tudat tehát az ego, aki csak a látható világot ismeri és hiszi el, de azt gondolja ő a mindenható, ő tud mindent, pedig ő csak végrehajt. Szükség van rá a mindennapi élethez, de az irányítás a szellemi szintről érkezik. Aki ezt megérti, és be tudja szabályozni az egot, sokkal zökkenőmentesebb életet élhet.

Ehhez ad iránymutatást az asztrozófiai elemzés.