Karácsonyi ajándékötletek

A karácsonyt megelőző időszak a rohanásról szól, hogy mindenki beszerezze a megfelelő ajándékot szerettei számára. Az alábbiakban szeretnék segíteni abban, hogy kényelmesen, minden stressz és idegeskedés nélkül meg tudd oldani a tökéletes ajándékot, ami ráadásul több mint csak egy ajándék, hiszen életre szóló élményt nyújthatsz általa. Az alábbi szolgáltatások közül választhatsz:
  • Ajándékozz asztrozófiai elemzést 25.000 Ft-ért, amiben a megajándékozott egyén megismerheti igazi önmagát, sorsfeladatát ami során feltárulhatnak előtte azon képességei, tudása, amivel zökkenőmentesebben haladhat útján. Az asztrozófiai elemzés során megismerheti az isteni tervet ami alapján ez az inkarnációja megvalósult.
  • Ajándékozz egyéni csillagmeditációt. Ez a fajta új meditáció alkalmazza a hipnoterápia elemeit is, abszolút egyénre szabott, és a mélytudatban dolgozik. Ezen meditációk során kioldjuk a problémákat, és helyettük olyan információt töltünk be, ami segít egy boldog, sikeres élet eléréséhez. 4 alkalomra van lehetőség, egyenként 10.000 Ft, együtt a 4 alkalom 35.000 Ft. A négy meditáció az alábbi területeket öleli át: önbizalom növelő, szokásrendszer átíró, egy bizonyos probléma gyökerének feltárása, elengedése és átalakítása, valamint kapcsolatteremtés a felettes énnel.
  • Ajándékozz reflaxációs kezelést, ami egy zenés-gyógyító talpmasszázs speciális zenére épülő meditációval egybekötve, ahol egyszerre gyógyul a test-lélek-szellem. Egy kezelés ára 10.000 Ft.
  • Ha nem tudod eldönteni melyik lenne szeretted számára a legmegfelelőbb, ajándékozz ajándék utalványt 5.000 Ft, 10.000 Ft értékben, amely bármelyik szolgáltatásra beváltható.
A fenti akciós árak csak november 1-december 31. között megvásárolt ajándékutalványokra érvényesek. Az utalványok 2019. március 31-ig válthatók be.Az ajándékutalványok megvásárolhatók a Flow Stúdióban (Budapest, VII. Murányi u. 61.) előre egyeztetéssel Kalyó Ildikónál (telefon: 06-20-414-4321) illetve személyesen Tóth Gabriellánál (telefon: 06-20-519-6512). Lehetőség van postai úton való kiszállításra is előre utalás esetén a postai költség megtérítésével együtt.