Szeretnél egész-ségben lenni, amikor is a test, a lélek és a szellem Egy-ségben van?

Ebben tud segíteni a reflaxáció módszere, ami egy összetett technika, egyszerre hat a látható és a láthatatlan síkra.

A kezelés két részből áll, az első a reflexológia, ahol a talp reflexzónáit masszírozva beindul az öngyógyítás folyamata, hiszen aki igazán gyógyítani tud, az a beteg önmaga. A két lábat külön-külön egymás után masszírozom át, nagyobb fókuszt helyezve a beteg területekre.

A kezelés második fele a reflaxációs kezelés, egy zenés-gyógyító relax masszázs. Ekkor már egyszerre maszírozom a két talpat, ismét átmegyek a szerveken, de végigveszem a 7 csakrát és a hozzájuk tartozó mirigyeket is, mindegyikbe betöltöm az egységinformációt, ezáltal visszaáll a harmónia és egyensúly a szervekben. A kezelés egy speciális frekvencián felcsendülő zene segítségével történik, ami segíti a kezelt személyt meditációs állapotba kerülni, így kinyílik a mélytudat és a gyógyulás a tudatalattiban tudatosodik, miközben a masszázs által a fizikai test is gyógyul.

A gyógyulás azonban nemcsak a módszertől függ, hanem az időtől is. Minden szervhez társul egy bolygó, valamint vannak időpontok az égen, amikor a gyógyító energiák hatékonyabbak. Asztrozófusként így a kezelések időpontját az egyéni képlet és az aktuális égi helyzet együttes figyelembe vételével határozom meg, hogy a gyógyulás még intenzívebb legyen.

Egy-egy alkalom két órát vesz igénybe, beszélgetés és masszázs 1 óra, reflaxációs masszázs fél óra, majd a levezetés táplálkozási és egyéb életreform tanácsadással szintén fél óra.

Gyakoriság a probléma mértékétől függ.

Időpont foglalás a Kapcsolat linken található elérhetőségek egyikén.