Tóth Gabriella vagyok.

Asztrozófusként visszatekintve a saját életemre, utólag összeáll a rendszer, honnan indultam és hová tartok – amennyiben eltaláltál hozzám és együtt dolgozunk majd, Veled is könnyen hasonló történhet.

Életem első 12 évében felhőtlen gyermekkorban volt részem – rengeteg baráttal, játékkal, szabadsággal – élményekben és örömökben gazdagon. Itt már jelezte az élet, akkor vagyok a helyemen, mikor másokkal kapcsolódom, lehetőleg sok emberrel, így leszek igazán a számomra megfelelő közegben a teljes és boldog élet megéléséhez.

12 éves koromban aztán egy költözés megmutatta, a kapcsolódások felbomlásával én is befelé fordulok, nem tudom önmagam igazán megélni. Ez a motívum később is mindig visszatért az életem során: tökéletes boldogság mikor sok emberi kapcsolatom van a tanulmányaim, a munkáim során; nehézségek akkor mikor eltávolodom embertársaimtól.

Nagyon sikeres voltam a turizmusban, a szállodaiparban – mihelyst azonban felső vezetői ambíciókra törtem, távol a kliensektől, jöttek a pofonok.

Akkor még nem értettem, önismeret híján amit nekem az asztrozófia adott meg – mindez azért és akkor történik, mikor a személyes, egóból születő céljaim letérítenek az utamról. Ilyenkor hiába küzdök, nem érem el a vágyaimat.

toth_gabi_web

Amint a belső hívó szót kezdtem követni, nemcsak az utamra találtam vissza, olyan kapuk nyíltak meg előttem amiket elképzelni sem tudtam, hogy léteznek. „Hirtelen” minden a helyére került, megtörtént a megfelelő időben. Nekem ehhez emberekkel kell foglalkoznom – erre sokéves asztrozófiai képzésem alatt volt időm ráébredni.

Nemigen leszek nagyvállalati vezető, magányosan ücsörögve a karrier csúcsain – hisz az én dolgom az, hogy sok emberrel személyesen kapcsolódjak, a legtöbbet akkor teszem hozzá ehhez a világhoz, ha ezt vállalom.

Ami nem működött racionális sikeremberként, működik holisztikus segítőként. A helyemre kerültem és a jó úton haladok.

Elgondolkodtál már azon, Veled vajon milyen csodák történhetnek ha megismered Önmagad és a neked kiszabott úton járva tapasztalod a világot?

Az asztrozófiai képleted megismerésével ezt a fajta megoldókulcsot kapod a kezedbe. Tudni fogod ki vagy te valójában, miért jöttél és hogyan sajátíthatod el a leckéidet örömteli megéléseken keresztül.

Fontos, hogy tudd: a közös munka több lesz annál, mint a képleted kiértékelése. Ez csak az első lépés, a további izgalmak ott történnek mikor coaching eszközökkel átvezetlek a problémáktól a megoldásaidig. Izgalmas, és gyönyörű út lesz mindez, amiben én a lámpást adom a kezedbe, ahhoz, hogy ne csak átevickélj az élet útvesztőin, hanem megtanuld a legjobbat kihozni belőle, és évezni minden percét.

Ezúton szeretném megköszönni csodálatos tanáraimnak, Veres Mónikának és Paksi Zoltánnak, hogy kezembe adták a kulcsot egy magasabb, csodálatosabb, teljesebb élethez. Ezt a tudást, ezt a titkot szeretném én most átadni Neked, kedves Olvasóm.

Velem tartasz?

Tóth Gabriella  

e-mail: toth.gabriella.asztrozofia@gmail.com

Telefon: +36 20 519-6512