Asztrozófiai elemzés

Egy asztrozófiai elemzéssel a leszületésünk előtti tervet ismerhetjük meg. Azt az isteni tervet, amit a szellem készített annak ismeretében, hogy a tanulási folyamatban hol áll, mit kell még megtapasztalnia. Aki ezt tudja, és tudatosan működteti, könnyebben eligazodik a földi világban, jobban megérti a miérteket, hamarabb megtalálja a válaszokat, ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élhet.

Az elemzés során erre térünk ki, megnézzük a négy fő sarokpontot, életünk tengelyeit, erre támaszkodva biztosak lehetünk, hogy utunkon haladunk. Ha valaki már a tengelyek üzenetét ismeri, tudhatja, hogy a helyes úton jár.

A tengelyeken túl megvizsgáljuk, hogy melyik életterületre kerültek bolygók, mert életünk azon területeire helyezzük az igazi fókuszt, ahová bolygó kerül. Ott szeretnénk nagyobbat fejlődni, ezért is ide összpontosítjuk teremtő erőinket. Ennek ismerete, tudása segít abban, hogy megértsük életünk melyik területén kell többet dolgoznunk, illetve hol van igazi erőnk, amiket használva sikeresebbek lehetünk.

Amit nagyon fontos megemlíteni, hogy egy asztrozófiai elemzés során az asztrozófus nem említ meg ártó, bántó fényszögeket, hatásokat, vagy jeleníti meg a bolygókat gátló, romboló minőségben. A bolygók az isteni teremtő erőink, a csillagos égen vándorló égitestek, akik bennünk is megjelennek és azért dolgoznak, hogy segítsenek, tanítsanak, általuk fejlődünk, tapasztalunk, hogy minél hamarabb visszajuthassunk a fénybe. Ezek tehát energiák, amik nem tudnak ártani, de meg lehet őket élni alacsony vagy magas szinten, ez viszont az egyén szabad akarata, hogy a rendelkezésére álló energiákat hogyan használja. Az asztrozófus fénymagocskákat ültet, azokat is magas szinten, azonban az egyén döntése, hogy ezen magokból mit nevel.

Egy asztrozófiai elemzés során tehát feltárul az egyén előtt igazi önmaga, sorsfeladata, illetve azon tudása, képességei, amikre támaszkodva zökkenőmentesebben haladhat előre útján.

Asztrozófiai elemzéshez bejelentkezés, további információ a Kapcsolat linken megtalálható elérhetőségek egyikén kérhető.